Formidling

Uanset formål, medie og målgruppe så tilrettelægger og formidler vi dine budskaber ved hjælp af stærke og sælgende tekster.

Brug os til at udvælge og skrive ordene i salgskampagner, informationskampagner eller adfærdsbearbejdende kampagner. Få udarbejdet alt lige fra virksomhedsnavn, slogan, profiltekst til pressemeddelelse. Ordene ender sågar i et prisvindende radiospot, på et hæderkronet corporate website eller danner blikfang ude i byen.

Kampagner

Flyt varer eller holdninger med strategiske kampagner, der rammer målgruppen i de rette medier.

Med udgangspunkt i din virksomhed eller organisation skaber Public Image reklamekampagner eller holdningsændrende og adfærdsbearbejdende kampagner med effekt.

Som kommunikationsbureau baserer vi kampagner på strategi og indsigt, så der er sammenhæng mellem det kreative koncept, budskaberne og målgruppens virkelighed. Således øger vi kendskabsgrad, skaber salg eller ændrer holdninger og adfærd.

Formålet er altid at nå længst muligt for budgettet, og derfor både rådgiver vi kunder og udfordrer mediepartnere i forhold til medievalg, så indrykningen optimeres efter målgruppens vaner og medieforbrug.

Kontakt Public Image for en velfunderet kampagne, der giver synlighed og værdi.

Tekstforfatning

I begyndelsen var ordet, og ordet var hos Public Image, og ordet var Public Image.

Som kommunikationsbureau er vi opstået af ordet. Ord er magt, og vi har ordet i vores. Tekstforfatning er den ultimative kernekompetence hos Public Image, hvor vi skriver gode tekster til alle brancher, medier og målgrupper. Her adskiller vi os især ved evnen til at omsætte store mængder kompleks information til korte og præcise budskaber, der rammer målgruppen og skaber effekt.

Vi har en klar holdning til tekstforfatning – nemlig at kort er godt. Og at fremmedord og indforståethed er ødelæggende for forståelsen af budskabet. Uanset om vi skriver reklametekst, brochuretekst, annoncetekst, webtekst, SEO-tekst, AdWords eller artikler og pressemeddelelser.

Kontakt Public Image i Aalborg, og få bedre tekster.

Webtekst

Få en webtekst, der bliver set både af dine kunder og Googles søgerobotter.

Du har under to sekunder til at fange og fastholde dine potentielle kunders opmærksomhed, når de besøger dit website. Det gør du blandt andet med en informativ webtekst, der fortæller dem, hvem du er, og hvad du har at tilbyde.

Vi har skrevet søgemaskineoptimerede webtekster, siden begrebet blev opfundet, og sørger for, at dit site både bliver fundet på Google, men at det samtidig er skrevet til din målgruppe, nemlig mennesker med tanker, følelser og behov. Nogle bureauer har primært fokus på mennesker – andre på søgerobotter. Vi ligger lige midt imellem og sørger for, at dit site bliver fundet, og at de besøgende får lyst til at kontakte dig eller købe din vare.

Kontakt Public Image og få en webtekst, der bliver set og skaber handling.

Pressemeddelelser

Alle har gode historier at fortælle. Vi sørger for, at dine bliver bragt i medierne ved hjælp af velskrevne pressemeddelelser.

Opbyg omdømme og kendskabsgrad hos din målgruppe med medieomtale. Redaktionelt indhold har større troværdighed end annoncering og skaber synlighed og interesse. Derfor giver det rigtig god mening at få nyheder bragt i relevante medier.

Generelt får vores kunder en meget høj return on investment på deres pressemeddelelser, som vi altid udsender på baggrund af en pr-strategi for virksomheden eller organisationen. Efter hver enkelt indsats følger vi op med en rapport for at dokumentere effekten.

Lad os identificere dine gode historier, vinkle dem, så de opfylder nyhedskriterierne, og bringe dem videre til journalister eller redaktioner på de rette medier.

Kontakt Public Image, og få synlighed hos målgruppen med pr.

Navneudvikling og slogan

Få et godt navn og slogan, der fortæller kunderne hele historien om din virksomhed i få ord.

Få et navn, der udtrykker din virksomheds værdier, kompetencer og ydelser. Kunsten er at finde et navn, der formidler den slutværdi, kunderne vil kunne forvente at modtage, når de handler med dig. Som når vi kalder os selv Public Image.

Brug et godt slogan, payoff eller brand promise til at understøtte og udbygge historien i dit navn. Et slogan kan være sjovt og få kunderne til at huske dig, et payoff formidler værdien af at handle med dig, og et brand promise rummer essensen af, hvad din virksomhed tilbyder.

Når vi udvikler navn, slogan, payoff og brand promise foregår det ud fra informationsindsamling og en markedsvurdering, så din virksomhed differentieres og fremstår unik.

Kontakt Public Image og få et godt navn og slogan.

Brugerundersøgelse og målgruppeanalyse

Den opfattelse, kunderne eller brugerne har af din virksomhed eller organisation, er ofte en anden, end du tror. Kend jeres omdømme og målgruppe.

Virkeligheden er ofte en anden, end du tror. I hvert fald når du sidder internt i en virksomhed eller organisation og kigger ud på målgruppen og markedet. Find ud af, hvordan jeres omdømme er med brugerundersøgelser og tilfredshedsundersøgelser, eller klarlæg målgruppens eksakte behov, forventninger og præferencer med en målgruppeanalyse.

Ofte anbefaler vi en kvantitativ eller kvalitativ analyse forud for en større indsats, så vi vil kunne optimere budgettet og budskaberne – og sikre effekten. På samme måde monitorerer og analyserer vi på alle kampagner og pr-indsatser, så vi sammen har et bedre grundlag for, at den næste bliver endnu mere effektfuld.

Kontakt Public Image, og lær jeres omdømme og målgruppe bedre at kende.

Radiospot

Ram din målgruppe med et velproduceret radiospot, hvor den gode ide bærer historien og skaber opmærksomhed.

Radiospottet er en af de mest undervurderede discipliner inden for reklame – måske fordi der er så meget skrammel i reklameblokkene på de danske lokalradioer. Men det kan vi vende til din fordel!

Få et radiospot, der stikker ud fra mængden, fordi det gode koncept bærer historien og skaber lydbilleder hos din målgruppe, så de får lyst til at handle med dig. Lad os finde den kanal, din målgruppe lytter til, og sørge for indrykning i de perioder, hvor det er relevant for dig. Og ofte til en ret attraktiv kontaktpris.

Vi samarbejder med de bedste producere, der hjælper med at udvælge den helt rigtige stemme til at fortælle din historie og sørger for velproduceret musik, som understøtter budskabet.

Kontakt Public Image og ram din målgruppe i radioen.

Reklamefilm og profilfilm

Opbyg kendskab og skab salg med reklamefilm. Eller brug profilfilm og video content til at vise, hvad din virksomhed har at byde på.

Tv-spot er et af de stærkeste redskaber til at opbygge kendskabsgrad og skabe opmærksomhed. I over et årti har vi konceptudviklet storyboard og tilrettelagt tv-reklamer, hvor vi samarbejder med både store produktionsselskaber samt freelance film- og lydfolk, som vi trækker på alt efter ambition og budget.

På samme måde udvikler vi profilfilm, der på dit website eller messer giver potentielle kunder et dybere indblik i, hvad din virksomhed tilbyder.

Video content er et af de største buzzwords lige nu, og her rådgiver vi og lægger strategier for, hvordan du selv kan producere videoindhold til dit site og de sociale medier.

Kontakt Public Image og bliv set på film.