ABB’s gode historier

Hos Public Image er en af vores kernekompetencer at omsætte store mængder meget kompleks information til korte og præcise fortællinger, der er spændende at læse.

Det gør vi blandt andre for ABB Danmark i form af artikler, pressemeddelelser og kampagnetekstforfatning.

For ABB Danmark skriver Public Image artikler til kundemagasinet Connect, som distribueres i 12.000 eksemplarer fire gange årligt, samt til det internationale magasin ABB Review. Samtidig laver vi også pr-indsatser for nye produkter målrettet dagblade og fagmedier.

Derudover laver vi tekstforfatning, korrekturlæsning og oversættelse til annoncer, brochurer, website og lignende samt storyboards til profilfilm og keynote-præsentationer.

ABB er førende inden for kraft- og automationsteknologier, der forbedrer ydeevnen inden for forsyning, industri, marine, offshore, transport og infrastruktur med mindst mulig påvirkning af miljøet.

Der er således tale om meget komplekse produkter, som vi skal formidle værdien af til en række interessenter lige fra den teknisk interesserede ingeniør til den økonomisk ansvarlige direktør eller politiker, som i sidste ende tager købsbeslutningen. Ofte i én og samme historie.

ABB Danmark er en del af den globale ABB-gruppe, som har hovedkontor i Schweiz. Koncernen opererer i omkring 100 lande og beskæftiger cirka 140.000 medarbejdere.