Prins, minister og campus på sporet

Når to uddannelser flytter sammen på 28.000 kvadratmeter midt i Aalborg på adressen På Sporet 8, så er det en begivenhed med lokal interesse. Ambitionerne var imidlertid større fra skolernes side, og disse indfriede Public Image som deres pr-bureau.

Strategien for SOSU Nord og VUC&hf Nordjylland var at fortælle en fælles historie om en campus, der er bygget på fortidens godsbaneareal, men leder de unge under uddannelse på sporet af fremtiden.

Public Image stod bag pr-strategien i forbindelse med indvielse af Campus på Sporet, der rummer de to uddannelsesinstitutioner SOSU Nord og VUC&hf Nordjylland. Med nøje planlægning og de rette argumenter lykkedes det at få daværende undervisningsminister Christine Antorini samt Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik til at deltage i begivenheden, og det blev belønnet med god medie- og pressedækning.

Den første opgave bestod i at formulere to breve  – et til Undervisningsministeriet og et andet til Kongehuset. Begge parter accepterede invitationen til at deltage i indvielsen, og Public Image blev tovholder på en begivenhed med 600 deltagere, hvor en stor del af opgaven bestod i at koordinere med uddannelserne, Kongehuset, PET, UVM og nationale medier.

 

Gennem workshops med skolernes ledelser blev navnet Campus på Sporet fastlagt og en grafisk identitet blev udviklet i samarbejde med Tom Møller Kristensen fra Berserq. Derudover blev historiefortælling planlagt og budskaber forberedt i forhold til brochuremateriale, taler, rundvisninger og pressen.

Foto er taget af fotojournalist Mick Knive Anderson.