Kampagne for SACKit Nordic

Designvirksomheden SACKit, der de senere år har haft stor succes med en række funktionelle livsstilsprodukter, lancerer en ny serie af eksklusive møbler under navnet SACKit Nordic.

I forbindelse med lanceringen af SACKit Nordic-serien har vi udarbejdet den overordnede kommunikationsstrategi, kommunikationsmanual, kampagnekoncept, en brandingfilm og tre retargetingfilm, facebookkampagne, nyhedsbreve og pressekit.

It’s all about the details

Med Nordic-serien, der hylder den danske designtradition, går SACKit for alvor går ind på markedet for eksklusive kvalitetsmøbler. Her er vi gået i dybden for at finde ud af, hvad der kendetegner Nordic-serien og får den til at skille sig ud fra konkurrerende brands.

Her har vi taget udgangspunkt i den store detaljeringsgrad, der ligger til grund for de færdige produkter i Nordic-serien. Og ikke mindst i den kompromisløshed i forhold til design og kvalitet der næsten har gjort det umuligt for SACKit at få fremstillet møblerne.

Ud fra dette har vi udarbejdet kampagnekonceptet ”It’s all about the details”. Konceptet formidler, at SACKit Nordics produkter har en høj detaljegrad, og at der ligger en masse omtanke og sjæl bag frembringelsen af dem.

Der er tænkt over selv den mindste detalje.

SACKit kampagne case
Reklamebureau i Aalborg - reklamekampagne for SACKit

Som del af lanceringsindsatsen har vi skabt fire film: En overordnet brandingfilm og tre retargetingfilm.

Formålet med brandingfilmen er at vise hele processen bag skabelsen af SACKit Nordic-produkterne og at positionere SACKit som et spændende dansk designbrand. Vi inviterer alle SACKits følgere med ind bag kulissen i et dokumentaristisk nyhedsindslag, hvor vi møder SACKit og designerne.

I markedsføringen bruges SACKits egne medier som nyhedskanaler. Filmene bliver her afviklet sammen med en kampagne til Facebook, Instagram og virksomhedens nyhedsbrevsmodtagere.

Derudover bliver kampagnen understøttet igennem pr.

SACKit Nordic-serien er lanceret i udvalgte møbelhuse i Danmark og det øvrige Europa samt på sackit.dk.