Magasiner og pr for Alabu Bolig

Hos Public Image elsker vi at skrive gode nyhedshistorier. Tre gange om året påtager vi os redaktørrollen på Alabu Boligs nyhedsmagasin ”Dig i centrum” for at skrive medrivende artikler om skønne mennesker og inspirerende aktiviteter i den almene boligorganisation.

Der er masser at skrive om på vegne af Aalborgs mest socialt ansvarlige boligorganisation med hjertet på rette sted, når vi er redaktører på Alabu Boligs magasin ”Dig i centrum”. Både medarbejdere, bestyrelser og beboere gør nemlig et beundringsværdigt stykke arbejdet for beboerdemokrati, bæredygtigt byggeri, godt naboskab og meget mere med mennesker i centrum.

En del af historierne fortjener at nå et større publikum, og det sørger vi også for i vores øvrige pressearbejde og kommunikationsarbejde for Alabu Bolig.

Det gør vi eksempelvis med pr, når Alabu Bolig Fonden uddeler midler til velgørenhed. Når cykelholdet Team Alabu Bolig cykler penge ind til et godt formål. Eller i forbindelse med beboernes kåring af årets naboer, som de mener fortjener et skulderklap, fordi de gør en forskel i deres boligområde.