Smagfulde oplevelser i Olivers Isbar

Kreativiteten fik frit løb i forfatning af webtekster til Olivers Isbar i Charlottenlund og på Frederiksberg for at give en smagfuld oplevelse af, hvad der venter folk hos Olivers Garage og Olivers Oase.

Olivers Garage er indrettet i en gammel tankstation på Kystvejen, der er designet af arkitekt Arne Jakobsen og opført i 1937. Olivers Oase er etableret i et tidligere tissehus på Frederiksberg Allé og er transformeret til kræmmerhus og det perfekte sted, når kaffetrangen melder sig.

Et website for to så unikke steder, kræver en unik online præsentation i ord og billeder, der vækker sanser og trækker folk væk fra skærmen og ind i Olivers fornøjelige verden.

Funktionalitet, design, illustrationer, billeder og tekst vidner tilsammen om et corporate websites, hvor omdrejningspunktet ikke kun handler om “call-to-action” og konverteringsgrad, men om at kombinere mange kreative elementer.

Vores webtekst skaber i samspil med det grafisk design og illustrationer lavet af Dead Voltage en appetitvækker for to unikke steder, hvor folkene bag disken gør sig umage for at servere smagfulde, kreative og unikke oplevelser.

Sitet blev nomineret til Årets Brøl arrangeret af Erhverv Norddanmark i kategorien Årets website.