Vi har en projektsalgskampagne på Beddingen

Vi har noget på Beddingen. En projektsalgskampagne der med storytelling og i smukke billeder fortæller, hvordan det bliver at bo og leve et sted, der i dag er en mudret byggeplads med grå beton, kraner og gamle campingvogne.

Markedsføring af projektsalg

For at markedsføre et luksuriøst boligprojekt på Beddingen 7 i Aalborg har vi udviklet en projektsalgskampagne for bygherren TK Development i samarbejde med det visuelle kommunikationsbureau Dimension Design.

Her står vi bag den overordnede kommunikationsstrategi, kampagnekoncept, otte projektsalgsfilm, facebookkampagne, webtekst til projektsalgshjemmeside og en række pr-indsatser.

Beddingen 7 består af 43 luksuriøse liebhaverlejligheder, der ligger ved Østre Havn i Aalborg, hvor det historiske Aalborg Værft tidligere byggede skibe.

Til kampagnen har vi skabt et kampagnekoncept og en storytelling, der formidler, hvordan og hvor godt det bliver at bo på Beddingen. Den store udfordring er nemlig, at projektet langt fra står færdigt. Vi skal altså sælge noget, der ikke findes – og hvor det er umuligt for de potentielle købere at forestille sig, hvor skønt deres nye hjem bliver, når de kigger på en plantegning og en rodet byggeplads.

Med kampagnekonceptet ”Vi har noget på Beddingen” skaber vi en forventning om, at der er noget nyt og spændende på vej. Konceptet har en iboende dualitet, da det både henviser til områdets faktuelle historie og samtidigt er en talemåde, der refererer til at have noget under forberedelse.

Samtidig bruges storytelling til at skabe forventning og hype omkring de positive ting ved at bo på Beddingen, så køberne ikke er i tvivl om, at dette skal være deres nye hjem.

Vi har noget på Beddingen. Et sted, hvor du får mere plads, lys, luft og leverum omkring dig. Et aktivt, levende område i byen. Nær Limfjorden, i ly og med udsigt over hele det rekreative område omkring Østre Havnebassin på havnefronten i Aalborg. Det, vi har på Beddingen, er et kvalitetsbyggeri med 43 luksuriøse ejerlejligheder, der åbner dørene for dig og dine den 31. december 2018.
beddingen-aalborg.dk

Ud fra koncept og storytelling har vi lavet en række projektsalgsfilm, hvor vi i ord og billeder fortæller historien om, hvordan det bliver at bo et sted, der ikke er bygget endnu.

Produktionsselskabet Rahbæk Media hjalp med at skyde og redigere filmene, hvortil Dimension Design står bag en række lækre og utroligt virkelighedstro 3d-visualiseringer og animationer af byggeriet og liebhaverlejlighederne.

Ligeledes har Dimension Design udarbejdet visuel identitet, webdesign og brochuremateriale.

Vi har det gode liv på Beddingen. Forvent noget helt andet, end du kan få andre steder. Beddingen 7 udmærker sig ved at have frit udsyn mod vest. Her er ingen generende nabobygninger. Til gengæld er der udsigt over Østre Havn og frit lysindfald fra solen hele året. Bo i det maritime miljø ved havnefronten, men tilbagetrukket og i ly for blæsten, der jo som bekendt går frisk over Limfjordens vande.
beddingen-aalborg.dk