180 graders kommunikation af Combines kompetencer

Vil du høre mere?

25 15 43 52
[email protected]

I tæt samarbejde med et redaktionsudvalg hos det digitale udviklingsbureau Combine skaber Public Image fagligt inspirerende indhold på tværs af platforme.

Combines egne medarbejdere, som bl.a. tæller et stort antal specialister inden for forskellige digitale fag, bidrager med fagligt og aktuelt indhold, som Public Image hjælper med at redigere og tilpasse til forskellige kanaler: presse, website/blog, nyhedsbrev og sociale medier.

Målet er at belyse Combines faglige kompetencer og highlighte særlige cases for at inspirere eksisterende og potentielle samarbejdspartnere.

Idéen med at bruge virksomhedens egne faglige ressourcer giver det bedst mulige udgangspunkt for at skabe kvalitetsindhold. Public Image bidrager med viden om mediernes præmisser og hjælper med at drifte redaktionsudvalget, som mødes med faste intervaller for at aftale indsatser og opgavefordeling.

Derudover har Public Image udarbejdet en presse- og SoMe-strategi til Combine, der selvfølgelig justeres løbende, som afsæt for arbejdet.

 • Naturvidenskabernes Hus

  Public Image har hjulpet Naturvidenskabernes Hus med at skabe synlighed om to af husets store projekter, nemlig Girls’ Day in Science og Naturfagsmaraton.

 • LOOP Fitness

  Det handler både om følelser og forretning, når vi hjælper Danmarks næststørste fitnesskæde med at synliggøre sig over hele Danmark.

 • Nordelektro

  Fra installationsfirma til specialist i teknisk facility management. En strategisk omstilling hos Nordelektro er understøttet af effektfuld, ekstern kommunikation.

 • Svanehøj og Hamworthy Pumps

  Pumpevirksomhederne Svanehøj og Hamworthy Pumps har sat kurs mod at bidrage til en renere verden – med Public Image som strategisk og udførende partner på kommunikation.

 • Hjerteforeningen

  Public Image skriver søgemaskineoptimerede webtekster til Hjerteforeningen for at sørge for, at de bliver læst af både mennesker og robotter.

 • Skagensmaleren

  Public Image har rådgivet om den strategiske forandring i den voksende kompleksitet i virksomhedens markedskommunikation.