Kompliceret fagstof behøver ikke at være kedeligt

Vil du høre mere?

25 15 43 52
[email protected]

Med levende fortællinger gør vi geoteknikken relevant og viser, hvordan Andreasen & Hvidberg giver bygherrer et solidt grundlag at bygge på.

Spritfabrikken i Aalborg, det nye Stigsborg Havnefront, flytningen af Rubjerg Knude Fyr og jernbanen fra Lindholm til Aalborg Lufthavn.

Andreasen & Hvidberg er involveret i nogle af de mest spændende og udfordrende bygge- og anlægsprojekter i Nordjylland, og virksomhedens geotekniske specialister hjælper mange af landsdelens bygherrer og entreprenører med at løse komplicerede udfordringer i den nordjyske undergrund.

Hos Public Image sørger vi for at få det budskab formidlet ud i bygge- og anlægsbranchen gennem målrettet pressearbejde og levende casehistorier bundet sammen af kernefortællingen ”et solidt grundlag at bygge på”.

Andreasen & Hvidberg arbejder under jorden og udfører teknisk komplicerede opgaver, som de færreste lægger mærke til. Ved at sætte geoteknikken i fokus for vores historiefortælling får vi synliggjort Andreasen & Hvidbergs kompetencer i sammenhæng med store Aalborg-projekter som Spritten og Parkbyen. Det har haft en betydelig PR-effekt, idet to tredjedele af Andreasen & Hvidbergs samlede medieomtale de sidste fem år er skabt i samarbejde med os.

Andreasen & Hvidbergs nye website er et godt eksempel på, hvordan vi kan bruge vores netværk til at skabe stærke resultater for vores kunder. Websitet er resultatet af et samarbejde mellem Public Image, webbureauet Conexia og fotograf Søren Larsen og understreger, at formidling af kompliceret fagstof slet ikke behøver at være kedeligt. Tjek det ud på www.aogh.dk.

Vores opgaver for Andreasen & Hvidberg omfatter pressearbejde og -strategi, kundecases, kernefortælling og profiltekst, annoncering, webtekst samt projektledelse på nyt website.

  • Randers Tegl

    I samarbejde med Public Image sætter Skandinaviens største teglproducent ord på sit arbejde med bæredygtighed.