God pr for Teater Nordkraft

Vil du høre mere?

25 15 43 52
[email protected]

Public Image hjælper en af Aalborgs mest spændende kulturinstitutioner med at fortælle om teaterets udforskende og udfordrende arbejde.

Teater Nordkraft er Aalborgs ambitiøse og nytænkende teater, der skaber moderne forestillinger med lokal forankring og i dialog med tidens store spørgsmål.

Public Image hjælper Teater Nordkraft med at nå de lokale, regionale og nationale medier og kulturredaktioner med effektiv pr. Og så rådgiver vi om stort og småt og er sparringspartner for teaterets egne ansatte.

Fx har Public Image hjulpet med pressearbejdet i forbindelse med Teater Nordkrafts publikumssucces ”150 meter til i morgen”, som handler om Jomfru Ane Gade. Forestillingen fik meget stor medieopmærksomhed og gode anmeldelser og var enormt populær hos publikum.

Særligt i forbindelse med teaterets egne produktioner er der brug for et stort opsøgende pressearbejde, og her hjælper Public Image med strategi, idéer og eksekvering og løber med de bolde, der kræver ekstra hoveder, hænder og fødder.

  • Combine

    I tæt samarbejde med et redaktionsudvalg hos det digitale udviklingsbureau Combine skaber Public Image fagligt inspirerende indhold på tværs af platforme.