Industrialiseret træbyggeri er både klimavenligt og effektivt

Vil du høre mere?

25 15 43 52
[email protected]

I samarbejde med Public Image sætter Taasinge Elementer fokus på fordelene ved at bruge præfabrikerede træelementer i byggeriet.

Taasinge Elementer er Danmarks ældste og største producent af præfabrikerede træelementer. Under overskriften ’Smart Thinking, Smart Building’ har virksomheden specialiseret sig i industrialiserede elementløsninger i træ til tag og facade.

I Danmark er blot 8 pct. af bygningerne opført i træ. Det vil Taasinge Elementer ændre på ved at fortælle om fordelene ved at bygge med træ i forhold til andre og mere anvendte materialer som beton, tegl og stål.

For os hos Public Image består opgaven i at positionere Taasinge Elementers lette, præfabrikerede træbaserede elementer som løsninger, der nedbringer klimaaftrykket og gør byggeprocessen mere effektiv.

Gennem fortællinger om Taasinge Elementers innovative løsninger og spændende projekter viser vi, hvordan Taasinge Elementer tilfører værdi og er det oplagte valg til fremtidens byggeprojekter.   Alt sammen for at skabe mere sikkerhed og tryghed blandt bygherrer, udviklere, entreprenører og arkitekter til at vælge træbaserede løsninger.