Magasinudgivelse for Alabu Bolig

Vil du høre mere?

25 15 43 52
[email protected]

Magasinet ”Dig i Centrum” er Alabu Boligs kommunikationskanal til og med beboerne i den almene boligorganisations cirka 5.700 lejemål. 

Magasinet, der udkommer fire gange årligt, husstandsomdeles af boligorganisationens egne medarbejdere til samtlige lejemål. Det er derfor et uvurderligt redskab til kommunikation af vigtig information såvel som et talerør for beboerne til og med hinanden.

Alabu Bolig har en bæredygtig profil og gør et stort arbejde for at skabe et godt fællesskab blandt beboerne i de forskellige afdelinger, der summer af liv og aktivitet.

Indholdet tilgodeser derfor behovet hos boligorganisationen for at give diverse orienteringer og lader samtidig beboerne inspirere hinanden gennem fortællinger om sammenhold, naboskab, arrangementer, bestyrelsesarbejde mv.

Public Image agerer redaktører og opsøgende journalister på magasinet og tilrettelægger og udarbejder indholdet i tæt samarbejde med Alabu Boligs redaktionsudvalg.

De seneste numre af ”Dig i Centrum” kan læses her.

 • Naturvidenskabernes Hus

  Public Image har hjulpet Naturvidenskabernes Hus med at skabe synlighed om to af husets store projekter, nemlig Girls’ Day in Science og Naturfagsmaraton.

 • LOOP Fitness

  Det handler både om følelser og forretning, når vi hjælper Danmarks næststørste fitnesskæde med at synliggøre sig over hele Danmark.

 • Nordelektro

  Fra installationsfirma til specialist i teknisk facility management. En strategisk omstilling hos Nordelektro er understøttet af effektfuld, ekstern kommunikation.

 • Svanehøj og Hamworthy Pumps

  Pumpevirksomhederne Svanehøj og Hamworthy Pumps har sat kurs mod at bidrage til en renere verden – med Public Image som strategisk og udførende partner på kommunikation.

 • Teater Nordkraft

  Public Image hjælper en af Aalborgs mest spændende kulturinstitutioner med at fortælle om teaterets udforskende og udfordrende arbejde.

 • Combine

  I tæt samarbejde med et redaktionsudvalg hos det digitale udviklingsbureau Combine skaber Public Image fagligt inspirerende indhold på tværs af platforme.