Internt kursus i din virksomhed eller organisation

Få et skrivekursus, digitalt skrivekursus, LinkedIn-kursus, pr-kursus eller krisekommunikationskursus internt i din virksomhed eller organisation. Saml minimum fem medarbejdere, og få et lukket kursus, der fokuserer på jeres kommunikation.

Hos Public Image tilbyder vi at afholde vores kurser internt hos virksomheder i Aalborg, Aarhus, København eller hvilket som helst andet sted i landet.

Derudover afholder vi også specialtilpassede kurser i alt fra krisekommunikation, e-mail-markedsføring, pr, content marketing til god e-mail-kultur.

Book et internt kursus, hvor vi tager udgangspunkt i jeres strategi, målsætninger eller udfordringer – og få inspiration og værktøjer til at kommunikere mere præcist med jeres målgrupper på skrift.

Skrivekurset har givet mig en lang række redskaber, som gør arbejdet med tekster til nyhedsbreve og sociale medier nemmere. Jeg har fået redskaber til at skrive kort og godt med målgruppen for øje.
Sanne Thomsen Brynildsen, grafisk designer, ITSecurity A/S

Kurserne er både målrettet kommunikationsmedarbejdere, personer i ledelsen samt andre jobfunktioner, der har brug for at kunne kommunikere klart og præcist.

Alle vores kurser er workshops, hvor deltagerne arbejder med teori i praksis.