Kommunikations-
rådgivning

Vil du høre mere?

25 15 43 52
[email protected]

Det er altid godt at kunne spørge en ven! Sådan er det at samarbejde med os – og selvom vi måske ikke lige ved, om du skal vælge den sorte eller røde kjole i aften, får du altid et brugbart svar på store og små spørgsmål, der relaterer til din virksomheds kommunikation.

Alt, hvad vi foretager os i Public Image, er baseret på strategisk kommunikationsrådgivning. Vi er ikke et eksekverende bureau – selvfølgelig eksekverer vi, men vi gør det ikke uden at undersøge, stille spørgsmål og rådgive først. Vores udgangspunkt er altid din virksomheds eller organisations forretningsstrategi, vækststrategi eller salgsstrategi. Præmissen er, at I har nogle overordnede målsætninger – dem skal vi hjælpe med at opfylde. Det gør vi igennem rådgivning og strategisk funderet pr og kommunikation.

Vi betragter os selv som et relationsbureau. Ikke bare som i ’public relations’, men som i den relation vi har med vores kunder. Derfor er hovedparten af vores samarbejder også mangeårige, hvor vi kommer tæt på både menneskeligt og forretningsmæssigt. Her er tillid og kemi bærende for, at et samarbejde kan fungere – men kommer begge dele i spil, er vi i stand til at fungere som trusted advisors. Og det er her, værdien opstår, og vi virkelig skaber resultater sammen.

Vi er bureauet for dig, der ønsker adgang til kommunikationsrådgivning fra erfarne rådgivere, som går på arbejde for at levere kvalitet og flytte kunderne mod at nå deres målsætninger. Igennem tillidsbaserede relationer der gavner alle parter og er forretningsmæssigt bæredygtige.

Det første gode råd får du her: Start med at spørge en ven, hvordan det er at samarbejde med Public Image. Enten én af dine egne, hvis de allerede kender os, eller en af vores gode relationer – dem finder du under cases, som er den bedste indgang til at trække en reference på os.

  • Svanehøj og Hamworthy Pumps

    Pumpevirksomhederne Svanehøj og Hamworthy Pumps har sat kurs mod at bidrage til en renere verden – med Public Image som strategisk og udførende partner på kommunikation.

  • Skagensmaleren

    Public Image har rådgivet om den strategiske forandring i den voksende kompleksitet i virksomhedens markedskommunikation.