Magasiner

Vil du høre mere?

25 15 43 52
[email protected]

Ikke ret meget slår følelsen af at holde sit helt eget trykte magasin i hånden. Uanset om målgruppen er dine kunder, medarbejdere eller andre interessenter kan magasinet bare noget helt særligt.

Magasinformatet giver mulighed for at formidle historier i et helt særligt tempo og med en fordybelse, som er svær at opnå på digitale platforme. Derfor er vores erfaring også, at de gode magasiner bliver læst igen og igen. Formatet har et helt unikt potentiale for at skabe værdi for modtageren, og ofte vil dine målgrupper opleve magasinet som en gave. Inden for de senere år har tendensen derfor været, at det trykte magasin har fået en revival i en travl verden med hurtige nyheder og flygtige informationer.

Dit magasin kan fx indeholde artikler, reportager, opskrifter og how-to, fotoserier eller explainers. Men fælles for de magasiner, vi udgiver sammen med vores kunder, er de personlige fortællinger, der bærer budskaberne hjem. Hvorfor ikke lade dine kunder og medarbejdere selv komme til orde? Lad andre fortælle, hvordan din virksomhed eller dit produkt skaber værdi for dem.

Det er et relativt stort arbejde at producere sit eget magasin, og derfor skal kvaliteten også være i orden. Men gjort rigtigt er få andre kommunikationsredskaber lige så effektfulde og troværdige som magasinet.

Overlad trygt hele processen til os. Vi har omfattende erfaring med magasinproduktion fra idé og koncept til planlægning og eksekvering. Uanset, hvad du ønsker at formidle med dit magasin, er vi i stand til at løfte opgaven og skabe et resultat, der giver resultater.

  • Alabu Bolig

    Magasinet ”Dig i Centrum” er Alabu Boligs kommunikationskanal til og med beboerne i den almene boligorganisations cirka 5.700 lejemål.