Dansk AI-teknologi får international opmærksomhed i den grønne omstilling
Dansk AI-teknologi får international opmærksomhed i den grønne omstilling

Frugal Technologies har udviklet et genialt system, der hjælper skibe med at spare på brændstoffet. Dette budskab formidler Public Image via pressearbejde målrettet branchemedier i hele verden.

Et patenteret og klassegodkendt on-top-system, der optimerer styringen af motor og propel ved hjælp af sensorer, Big Data og lærende algoritmer.

Det lyder kompliceret – og det er det også. Men en brændstofbesparelse på op til 15 % kan alle forholde sig til. Ikke mindst i den internationale shippingindustri, hvor skærpede krav til skibes CO2-udledning har givet rederne appetit på teknologier, der kan hjælpe med til at reducere klimaaftrykket.

I pressearbejdet for Frugal Technologies lader vi i høj grad resultaterne tale. Løsningen Frugal Propulsion er med succes blevet testet hos rederier som Royal Arctic Line, Christiania Shipping og Uni-Tankers, der alle har sparet tusindvis af tons brændstof ved at bruge systemet.

Hos Public Image har vi opbygget et meget stort netværk af blandt de internationale marine-, offshore-, og shippingmedier, hvor temaer som klima og digitalisering står højt på dagsordenen. Det imødekommer vi ved at sætte fokus på, hvordan Frugal Technologies hjælper rederierne med at opnå besparelser og imødekomme krav og regler. Det skaber historier, som sikrer Frugal Technologies en meget høj eksponering i de internationale branchemedier.