Kontakt os og få testet af, om vi har kemi – og om du har tillid til, at vi er det rette bureau til at flytte dit brand et skridt videre mod overtagelsen af verdensherredømmet gennem øget kendskab, nemmere rekruttering og mere salg.

Jasper Dyg

Direktør

25 15 43 52
[email protected]

Som indehaver er Jasper ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af bureauet. For kunderne arbejder han primært med kommunikationsrådgivning og konceptudvikling.

Julia Juma Petersen

Social media manager

[email protected]

Julia er social media manager og udvikler content til Facebook, Instagram og LinkedIn.

Rasmus Gregersen

Pr- og kommunikationsrådgiver

26 22 62 97
[email protected]

Rasmus er pr- og kommunikationsrådgiver med speciale inden for B2B og desuden et omvandrende leksikon i branchemedier. Nævn en branche - Rasmus kender medierne.

Marianne Lauenborg Nielsen

Juniortekstforfatter

[email protected]

Marianne er juniortekstforfatter og har allerede ordet i sin magt. Det bruger hun til at skrive gode, konverterende tekster.

Dan Frandsen

Pr- og kommunikationsrådgiver

51955020
[email protected]

Dan rådgiver om pr og kommunikation ud fra en baggrund som erhvervsjournalist, hvor han har arbejdet med alt fra brancheanalyser til regnskabshistorier og toplederinterviews.

Public Image ApS
9000 Aalborg
Boulevarden 24, 1. th.
CVR: 32308775

Vi er nemme at komme i kontakt med, men sværere at komme på besøg hos. Sådan er det at have kontor i centrum. Parkér i p-husene på Budolfi Plads, Sauers Plads eller Kennedy Arkaden.