Kontakt os og få testet af, om vi har kemi – og om du har tillid til, at vi er det rette bureau til at flytte dit brand et skridt videre mod overtagelsen af verdensherredømmet gennem øget kendskab, nemmere rekruttering og mere salg.

Jasper Dyg

Direktør

25 15 43 52
[email protected]

Som indehaver er Jasper ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af bureauet. For kunderne arbejder han primært med kommunikationsrådgivning og konceptudvikling.

Julia Juma Pedersen

Social media manager

[email protected]

Julia er social media manager og udvikler content til Facebook, Instagram og LinkedIn.

Rasmus Gregersen

Pr- og kommunikationsrådgiver

26 22 62 97
[email protected]

Rasmus er pr- og kommunikationsrådgiver med speciale inden for B2B og desuden et omvandrende leksikon i branchemedier. Nævn en branche - Rasmus kender medierne.

Lisa Kejser

Pr- og kommunikationskonsulent

61 76 07 77
[email protected]

Lisa er pr- og kommunikationskonsulent med erfaring fra især den maritime branche. Lisa arbejder med rådgivning, presse og kommunikation.

Mads Kaasgaard

Pr- og kommunikationskonsulent

20 77 61 40
[email protected]

Mads er pr- og kommunikationskonsulent med erfaring fra både B2B- og B2C-kunder. Med en baggrund inden for International Virksomhedskommunikation har Mads en international tilgang og stærke engelskkundskaber til at hjælpe kunder med nationale og internationale opgaver.

Public Image ApS
9000 Aalborg
Boulevarden 24, 1. th.
CVR: 32308775

Vi er nemme at komme i kontakt med, men sværere at komme på besøg hos. Sådan er det at have kontor i centrum. Parkér i p-husene på Budolfi Plads, Sauers Plads eller Kennedy Arkaden.