Kontakt os og få testet af, om vi har kemi – og om du har tillid til, at vi er det rette bureau til at flytte dit brand et skridt videre mod overtagelsen af verdensherredømmet gennem øget kendskab, nemmere rekruttering og mere salg.

Jasper Dyg

Direktør

25 15 43 52
[email protected]

Som indehaver er Jasper ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af bureauet. For kunderne arbejder han primært med kommunikationsrådgivning og konceptudvikling.

Rasmus Gregersen

Pr- og kommunikationsrådgiver

26 22 62 97
[email protected]

Rasmus er pr- og kommunikationsrådgiver med speciale inden for B2B og desuden et omvandrende leksikon i branchemedier. Nævn en branche - Rasmus kender medierne.

Mads Kaasgaard

Pr- og kommunikationskonsulent

20 77 61 40
[email protected]

Mads er pr- og kommunikationskonsulent og har en international tilgang og stærke engelskkundskaber, der hjælper vores kunder med at komme ud i verden.

Cecilie Lenda

Juniortekstforfatter og content creator

30 13 84 43
[email protected]

Cecilie er juniortekstforfatter og content creator. Hun er at finde på halv tid på kontoret - resten af tiden er hun på Aalborg Universitet, hvor hun læser kandidatuddannelsen Interaktive Digitale Medier.

Public Image ApS
9000 Aalborg
Boulevarden 24, 1. th.
CVR: 32308775

Vi er nemme at komme i kontakt med, men sværere at komme på besøg hos. Sådan er det at have kontor i centrum. Parkér i p-husene på Budolfi Plads, Sauers Plads eller Kennedy Arkaden.