Blog

Goodbye til LinkedIn stories…

I efteråret 2020 blev story-funktionen en realitet på LinkedIn. Dog blev det en kort fornøjelse, da funktion allerede ophører ved udgangen af september 2021. LinkedIn forklarer i et indlæg, at årsagen til, de vælger at fjerne funktionen skyldes, at brugerne ikke føler, story-funktionen lever op til deres behov.  Vi kender allerede story-formatet fra Snapchat, Instagram og …

7 udbredte grammatik- og sprogfejl

Har du nogensinde glemt en vigtig fødselsdag? Glemt at sætte mælken tilbage i køleskabet, efter du har brugt den? Eller kommet til at vaske en farvet strømpe med en hvid vask? Her er 7 af de mest udbredte grammatik- og sprogfejl.

Bør I have et kriseberedskab?

At have et godt mediekriseberedskab betyder, at man er forberedt så godt som muligt til den dag, en omdømme- eller mediekrise rammer. Det gør man ved at have et gennemtænkt kommunikationsberedskab klar.

5 tips til den gode overskrift

En overskrift er lidt ligesom den første date. Hvis ikke du giver et godt indtryk, ender du med at sidde alene tilbage. Den gode overskrift skal vække interesse og give lyst til at vide mere.

4 tips til det gode pressearbejde

PR har mange facetter. Fra historien indtræffer, til den finder vej til mediernes søgelys. Det kræver relevant indhold, nuanceret historiefortælling og gode relationer i mediebranchen. Og den slags relationsopbygning tager tid og kræver tillid.

5 tips til at forbedre din placering på Google

Man siger, at et billede siger mere end 1000 ord. Men på Google er det lige omvendt. Hvis du gerne vil ligge øverst vel at mærke. Og det vil du selvfølgelig gerne, hvis du ønsker flere besøgende på din hjemmeside og i sidste ende flere kunder og øget omsætning.

4 gode grunde til at huske pauser i din præsentation

Pauser er et vigtigt redskab, når du skal holde en tale eller mundtlig præsentation. Og der er gode grunde til at sløjfe misforståelserne om, at pauser er tegn på usikkerhed, eller at de gør stemningen akavet – tværtimod er tilrettelagte pauser et tegn på, at du har ordet og situationen i din magt.