International presseomtale om automatisering af intern logistik
International presseomtale om automatisering af intern logistik

International presseomtale understøtter Körber Supply Chains målsætning om at hæve kendskabsgraden til teknologivirksomhedens automatiseringsløsninger til warehouse management.

Inden dagligvarer ender på hylderne i supermarkeder i hele verden, er de blevet klargjort til transport i store warehouses, hvor palle for palle pakkes med de varer, det enkelte supermarked har bestilt til den pågældende levering.

Her leverer Körber Supply Chain i Danmark, der er en del af den globale teknologikoncern Körber AG, løsninger til automatisering af intern logistik. Blandt andet den patenterede robotløsning, Layer Picker, der kan pakke forskellige typer af varer på den samme palle ved hjælp af sensorer, kunstig intelligens og vakuum-teknologi.

Mens Körber Supply Chain holder tusinder af supply chains i hele verden kørende hver dag, er det vores opgave at udbrede kendskabet til deres nye og eksisterende løsninger igennem pressearbejde målrettet internationale branchemedier.

Samtidig har vi understøttet virksomhedens employer branding-strategi med presseomtale i danske medier og content til LinkedIn for at sikre rekrutteringen af specialiserede medarbejdere.