Kompliceret fagstof behøver ikke at være kedeligt
Kompliceret fagstof behøver ikke at være kedeligt

Med levende fortællinger gør vi geoteknikken relevant og viser, hvordan Andreasen & Hvidberg giver bygherrer et solidt grundlag at bygge på.

Spritfabrikken i Aalborg, Stigsborg Havnefront, flytningen af Rubjerg Knude Fyr og jernbanen fra Lindholm til Aalborg Lufthavn.

Andreasen & Hvidberg er involveret i nogle af de mest spændende og udfordrende bygge- og anlægsprojekter i Nordjylland, og virksomhedens geotekniske specialister hjælper mange af landsdelens bygherrer og entreprenører med at løse komplicerede udfordringer i den nordjyske undergrund.

Hos Public Image har vi formidlet dette budskab til bygge- og anlægsbranchen gennem målrettet pressearbejde og levende casehistorier bundet sammen af kernefortællingen ”et solidt grundlag at bygge på”.

Andreasen & Hvidberg arbejder under jorden og udfører teknisk udfordrende opgaver, som de færreste lægger mærke til. Ved at sætte geoteknikken i fokus for vores historiefortælling synliggør vi Andreasen & Hvidbergs kompetencer i sammenhæng med store Aalborg-projekter som Spritten og Parkbyen. Det har en betydelig PR-effekt, idet to tredjedele af Andreasen & Hvidbergs samlede medieomtale over en 5-årig periode er skabt i samarbejde med os.

Andreasen & Hvidbergs website er et godt eksempel på, hvordan vi kan bruge vores netværk til at skabe stærke resultater for vores kunder. Websitet er resultatet af et samarbejde mellem Public Image, webbureauet Conexia og fotograf Søren Larsen og understreger, at formidling af kompliceret fagstof slet ikke behøver at være kedeligt. Tjek det ud på www.aogh.dk.

Vores opgaver for Andreasen & Hvidberg omfatter pressearbejde og -strategi, kundecases, kernefortælling og profiltekst, annoncering, webtekster samt projektledelse på nyt website.