Vi bringer alle platforme i spil hos Nordelektro
Vi bringer alle platforme i spil hos Nordelektro

Fra installationsfirma til specialist i teknisk facility management. En strategisk omstilling hos Nordelektro er understøttet af effektfuld, ekstern kommunikation.

I løbet af få år har den nordjyske installationsvirksomhed Nordelektro flyttet hele sin forretning fra entrepriser til teknisk service.

Hos Public Image har vi understøttet Nordelektros strategiske proces gennem målrettet pressearbejde, kundecases, webtekst samt nyheder til virksomhedens SoMe-kanaler.

Nordelektros ydelser spænder vidt og bredt inden for det tekniske område, og det har tidligere været en udfordring at kommunikere. Men med teknisk facility management som overordnet ramme er Nordelektro i dag positioneret som specialisten, der servicerer, reparerer og optimerer kundens tekniske anlæg gennem individuelt tilpassede aftaler.

Hos Nordelektro er det de langsigtede og værdiskabende relationer, der er i fokus, og virksomheden har serviceret mange af sine kunder gennem en årrække. Disse stærke relationer er helt centrale for vores kommunikation. Ved at lade kunderne komme til orde og fokusere på, hvordan Nordelektro konkret gør hverdagen lettere ude i virksomhederne, oversætter vi teknisk kompliceret stof til historier, som målgruppen kan relatere til deres egen hverdag.