Sådan er det at samarbejde med os

Som kunde hos Public Image bliver din virksomhed en del af et velafprøvet koncept, hvor vi tager ansvaret for at øge jeres synlighed i markedet og understøtter jeres strategiske mål med PR og kommunikation.

Sådan tester du os af
Start med et pilotprojekt, og oplev processen og resultaterne af vores arbejde – fx en presseindsats. Ud fra dette sammensætter vi i fællesskab en aftale, hvor aktiviteter og økonomi er fastlagt.

En aftale indeholder typisk en indledende kommunikationsstrategi eller PR-strategi og udvalgte ydelser som presseindsatser, casestories, artikler, nyhedsbreve, white papers, ledelsesberetninger og content til LinkedIn. Samtidig er vi altid tilgængelige for sparring og rådgivning.

Sammensætningen af en aftale er individuel ud fra behov, budget og de forretningsmæssige målsætninger, vores arbejde skal hjælpe med at opfylde.

Sådan er vores proces
Vi ved af erfaring, at vores proces er lige så vigtig for et godt samarbejde som effekten af vores PR- og kommunikationsydelser.

Derfor tager vi ansvaret for at finde og formidle jeres gode historier. Det gør vi gennem kvartalsvise redaktionsmøder, hvor vi får indblik i, hvad der sker i virksomheden. Her identificerer vi mulige historier, som registreres i en fælles emnebank og aktivitetsplan. Derefter sørger vi for at eksekvere de aftalte indsatser – det kan være presseindsatser målrettet danske eller internationale medier eller indhold til jeres egne platforme.

Som kunde hos Public Image er forventningen således ikke, at du og dine kollegaer skal finde de gode historier til os. Det er vores ansvar at identificere og afvikle historierne.

I bidrager med faglig viden og indsigt – vi sørger for resten.

Sådan kommer du i gang
Kontakt os for et indledende møde, og hør mere om vores koncept og erfaring med at skabe synlighed og resultater. Vi glæder os til at hilse på jer.