Casestories

Brug casestories til at fortælle om de resultater og den slutværdi, jeres virksomhed har skabt for kunderne. Det øger kendskabet til jeres kompetencer, skaber tillid og giver nye kunder.

 
Casestories er en gylden mulighed for at fortælle, hvordan jeres ydelser tilfører værdi til kundernes virksomhed. Når potentielle kunder oplever, hvordan I har gjort en positiv forskel for andre, opstår der tillid og interesse. Det er særligt værdifuldt i dag, hvor en mulig kundes tillid i stigende grad baserer sig på oplevelser og referencer fra andre kunder – og her har casestories en højere grad af troværdighed end andre og mere konventionelle former for markedsføring.

Ved at integrere casestories i jeres strategiske kommunikation, og forbinde dem med virksomhedens mål, vision og værdier, formidler I effektivt de fordele, kunderne har af at handle med jer. Vi sørger for at researche og skrive historierne, så de kan findes på jeres website – og deles eller annonceres på LinkedIn. Det skaber stor synlighed og øger kendskabet til jeres kompetencer og succeser. Ja, og giver nye kunder i butikken.

Start med at læse nogle af vores gode cases – og kontakt os for et møde om, hvordan vi kan sørge for, at jeres bliver fortalt.