Casestories

Vil du høre mere?

25 15 43 52
[email protected]

Alle vil gerne være del af en succes. Derfor har vi som mennesker også en tendens til at handle med brands, vi kan se, det går godt for. Det modsatte vil jo heller ikke være fornuftigt. Men hvor god er din virksomhed til at få fortalt jeres succeshistorier til potentielle kunder og medarbejdere?

Når vi sidder ved det runde bord med vores kunder og afdækker deres succeshistorier, dukker der altid en masse gode historier op. Nogle ryger i kassen, der står ”PR” på, andre er måske lidt for kommercielle til nyhedsredaktionernes smag. Men det er stadig fantastiske historier! Dem laver vi til cases eller nyheder til egne medier.

Ideen er, at du selv ejer dine medier. Dit website, din LinkedIn-side, Facebook-side og hvor du ellers kommunikerer med dine interessenter. Derfor bestemmer du jo også selv, hvad der skal stå i dine cases og nyheder. De skal selvfølgelig være super interessante og formidle løsninger, ydelser eller gode ideer som læseren – altså dine potentielle kunder – vil have værdi af at købe ind på. Dernæst skal de selvfølgelig være søgeordsoptimerede, så kunderne også finder jer på Google.

Det er her, vores skills kommer ind i billedet.

Vi sørger for at få samlet op på historierne og skrive dem, så de kan findes og læses på jeres website, og linket kan postes eller annonceres til jeres følgere på LinkedIn og Facebook. Det giver stor synlighed og et bredt kendskab til jeres kompetencer og successer. Ja, og nye kunder i butikken.

Kontakt Public Image, hvis din virksomhed skal være vores næste succeshistorie.

  • Nordelektro

    Fra installationsfirma til specialist i teknisk facility management. En strategisk omstilling hos Nordelektro er understøttet af effektfuld, ekstern kommunikation.