Krisekommunikation

Public Image sørger for at beskytte jeres omdømme, hvis virksomheden bliver ramt af en krise. Få hjælp til at håndtere journalisters henvendelser på en hensigtsmæssig måde – og til hvordan I kommunikerer internt i organisationen og til jeres interessenter.

 

Hos Public Image er vi specialiseret i krisekommunikation og hjælper virksomheder med at tage ejerskab over historien under en krise, der har vakt mediernes interesse. Både med rådgivning på direktions- og bestyrelsesniveau, håndtering af pressehenvendelser og -omtale, kommunikation til kunder og medarbejdere samt medietræning af talspersoner.

Vores tilgang er at gå i dialog, og her sørger vi for at formulere budskaber, der skaber klarhed over tingenes rette sammenhæng. En sag har altid to sider, og hvis ikke, I fortæller jeres, vil andre gøre det for jer.

Kontakt os for rådgivning og en beredskabsplan for krisehåndtering, hvis I oplever en potentiel risiko for at blive ramt. Eller for øjeblikkelig assistance hvis I allerede står midt i krisen.