Navneudvikling og pay off

Et godt virksomhedsnavn formidler essensen af virksomhedens værditilbud til kunderne. På samme måde kan et pay off eller brand promise være med til at fortælle, hvad jeres kunder vil kunne forvente at opleve, når de køber ind på jeres brand.

 
I Public Image har vi mange års erfaring med at udvikle virksomhedsnavne, pay offs og brand promises. Processen starter med, at vi afdækker virksomhedens DNA. At vi får klarlagt alt det, vi skal vide, for at være i stand til at udvikle et sigende virksomhedsnavn, et værdibaseret pay off eller et brand promise, der rummer essensen af, hvad virksomheden har at tilbyde. Et godt navn skal ikke forklares – det forklarer sig selv.

Vores filosofi er, at et virksomhedsnavn skal formidle den slutværdi, kunderne opnår ved at handle med jer. Som når vi kalder os selv Public Image. Et godt navn med et tilhørende pay off eller brand promise skal tilsammen udtrykke virksomhedens værdier, kompetencer og ydelser samt kundens slutværdi.

Immaterielle rettigheder ved navneudvikling I navneudviklingen sikrer vi, at det nye virksomhedsnavn ikke bryder med IP-rettigheder – altså at det ikke er varemærkeregistreret af andre. Her kan vi henvise til juridiske partnere, der sikrer jeres immaterielle rettigheder med varemærkebeskyttelse. Som en del af denne proces sørger vi for, at det nye navn også matcher et ledigt domæne til et website.

Kontakt os og få et godt navn.