Tekstforfatning

Vil du høre mere?

25 15 43 52
[email protected]

I begyndelsen var ordet, og ordet var hos Public Image. Som kommunikationsbureau er vi opstået af ordet. Ord er magt, og vi har ordet i vores.

Tekstforfatning er den ultimative kernekompetence hos Public Image, hvor vi skriver gode tekster til alle brancher, medier og målgrupper. Her adskiller vi os især ved evnen til at omsætte store mængder kompleks information til korte og præcise budskaber, der rammer målgruppen og skaber effekt.

Vi har en klar holdning til tekstforfatning – nemlig at kort er godt. Og at fremmedord og indforståethed er ødelæggende for forståelsen af budskabet. Uanset om vi skriver en kernefortælling, artikel, case eller webtekst.

Hos Public Image har vi skrevet SEO-tekst – altså søgemaskineoptimeret webtekst – siden begrebet blev opfundet. Vi sørger for, at dit site bliver fundet på Google, og at teksten samtidig er skrevet til din målgruppe. Nemlig mennesker med tanker, følelser og behov.

Nogle bureauer har primært fokus på mennesker – andre på søgerobotter. Vores strategi er at ligge lige midt imellem, så dit site bliver fundet med søgeordsoptimeret webtekst, og at de besøgende samtidig får lyst til at kontakte dig eller købe din vare.

Du har under to sekunder til at fange og fastholde dine potentielle kunders opmærksomhed, når de besøger dit site. Hvis du er nået hertil, fangede vi helt sikkert din.

Så kontakt os og få en tekst, der bliver læst og giver forretning.

  • Andreasen & Hvidberg

    Med levende fortællinger gør vi geoteknikken relevant og viser, hvordan Andreasen & Hvidberg giver bygherrer et solidt grundlag at bygge på.