Ydelser

Presse

Hos Public Image elsker vi gode historier. Og det fantastiske er, at alle virksomheder og organisationer, vi møder, har masser af gode historier at fortælle. Det hjælper vi dem med.

Kommunikations-
rådgivning

Det er altid godt at kunne spørge en ven! Sådan er det at samarbejde med os – og selvom vi måske ikke lige ved, om du skal vælge den sorte eller røde kjole i aften, får du altid et brugbart svar på store og små spørgsmål, der relaterer til din virksomheds kommunikation.

Kommunikations-
strategi

Et mål uden en plan er bare en drøm. Og selvom vi gerne drømmer stort, ved vi også, at drømme skal følges af handling for at blive til virkelighed. Og det er her, en kommunikationsstrategi kommer ind i billedet!

Krise-
kommunikation

Selv den dygtigste bilist kan blive involveret i et færdselsuheld, og den mest ansvarlige virksomhed kan blive ramt af en krise. Vi står til rådighed, når krisen rammer – og optimalt har vi hjulpet med at lave en krisestrategi og handlingsplan inden.

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er lidt som madpakker: De kan være kedelige at få hver dag eller helt fantastisk spændende at åbne, hvis indholdet er lækkert. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med en bedre madpakke. Men hvis dit nyhedsbrev lugter lidt for meget at lunken leverpostej, er du kommet til det helt rigtige sted.

Casestories

Alle vil gerne være del af en succes. Derfor har vi som mennesker også en tendens til at handle med brands, vi kan se, det går godt for. Det modsatte ville jo heller ikke være fornuftigt. Men hvor god er din virksomhed til at få fortalt jeres succeshistorier til de potentielle kunder?

Tekstforfatning

I begyndelsen var ordet, og ordet var hos Public Image, og ordet var Public Image. Som kommunikationsbureau er vi opstået af ordet. Ord er magt, og vi har ordet i vores.

Navneudvikling og payoff

I Public Image har vi i snit 2,75 barn per fuldtidsansat – så vi er ret hårde til det med børnenavne. Derudover har vi mange års erfaring med at udvikle virksomhedsnavne, payoffs og brand promises.

Magasiner

Ikke ret meget slår følelsen af at holde sit helt eget trykte magasin i hånden. Uanset om målgruppen er dine kunder, medarbejdere eller andre interessenter kan magasinet bare noget helt særligt.