Cases

LOOP Fitness

Det handler både om følelser og forretning, når vi hjælper Danmarks næststørste fitnesskæde med at synliggøre sig over hele Danmark.

Nordelektro

Fra installationsfirma til specialist i teknisk facility management. En strategisk omstilling hos Nordelektro er understøttet af effektfuld, ekstern kommunikation.

Svanehøj og Hamworthy Pumps

Pumpevirksomhederne Svanehøj og Hamworthy Pumps har sat kurs mod at bidrage til en renere verden – med Public Image som strategisk og udførende partner på kommunikation.

Teater Nordkraft

Public Image hjælper en af Aalborgs mest spændende kulturinstitutioner med at fortælle om teaterets udforskende og udfordrende arbejde.

Combine

I tæt samarbejde med et redaktionsudvalg hos det digitale udviklingsbureau Combine skaber Public Image fagligt inspirerende indhold på tværs af platforme.

Hjerteforeningen

Public Image skriver søgemaskineoptimerede webtekster til Hjerteforeningen for at sørge for, at de bliver læst af både mennesker og robotter.

Skagensmaleren

Public Image har rådgivet om den strategiske forandring i den voksende kompleksitet i virksomhedens markedskommunikation.

Skallerup Seaside Resort

365 dejlige dage om året er der aktiviteter for hele familien hos Skallerup Seaside Resort på den jyske vestkyst. Det hjælper Public Image med at formidle til danskerne ved hjælp af pressearbejde.

Andreasen & Hvidberg

Med levende fortællinger gør vi geoteknikken relevant og viser, hvordan Andreasen & Hvidberg giver bygherrer et solidt grundlag at bygge på.

Aalborg Kongres- & Kultur Center

Godt begyndt er halvt fuldendt. Aalborg Kongres- og Kulturcenters nye afdeling for bæredygtighed har fået en kommunikationsstrategi, der hjælper med at fokusere og prioritere indsatser.

Alabu Bolig

Magasinet ”Dig i Centrum” er Alabu Boligs kommunikationskanal til og med beboerne i den almene boligorganisations ca. 5.700 lejemål.